Ha képezni kívánja munkatársait

Figyelem! Megváltozik az OKJ!

Megjelent az új Országos Képzési Jegyzék (OKJ), amely a tanfolyami képzések területén 2013. január 1-től lép életbe. Az új OKJ - az eddigiektől eltérően - felnőttképzésben is kötelező óraszámokat ír elő. Számos szakterületen ez a jelenleginél magasabb óraszámokat és ebből következően hosszabb és költségesebb tanfolyamokat jelent majd. Ragadja meg Ön is a lehetőséget, tekintse meg kínálatunkat, és jelentkezzen tanfolyamainkra még most!

Felnőttképzés

Üdvözlöm!

Minden embernek célja, hogy ma és a jövőben is jól éljen, biztos és jól fizető munkája legyen és társadalmi kapcsolataiban jól tájékozott kulturált embernek ismerjék. Ennek érdekében megfelelő ismeretekkel kell rendelkeznie. A jövő a jelen változásának eredménye. A változások megismerése, adaptálása pedig tanulási folyamat eredménye. Ez a tanulás történhet önképzés és szervezett képzés formájában.

A fenti célok eléréséhez 1996 óta ad szervezeti keretet és magas szintű szakmai segítséget az EUROKT-AKADÉMIA, az Ön lehetséges partnere. Az intézmény nem csak nevében és struktúrájában, de tanári és eszközállományában, tananyagában is az európai normát követi, sőt bizonyos területeken azt meg is haladja. Tevékenységünk a határon túli területekre is kiterjed.

Weblapunk lehetőséget ad ahhoz, hogy bepillantást nyerjen tevékenységünkbe, megismerje kínálatunkat és segítséget nyújtson a választásban és a kapcsolatfelvételben.

Intézetünk akkreditációja alap és középfokú oktatások szervezésére jogosít. Működésünk a felnőttoktatás, a szakképzés és a továbbképzések széles skáláján mozog. Államilag elismert képzéseket folytatunk műszaki, bányászati, energiaipari, informatikai, kereskedelmi, vegyipari, vendéglátó ipari és ügyviteli szakterületeken az ország egész területén.

A gyorsan változó gazdasági környezetre figyelemmel az a célkitűzésünk, hogy a munkaadók és munkavállalók igényeinek figyelembe vételével biztosítsuk a legmagasabb szintű és minőségű képzést. E tevékenységünkben fontos szerepet kap az intézetünkkel együttműködő külföldi és hazai szervezetek és szakmai képviseletek szakembergárdája.

Intézményünk, a már működő képzéseken túl saját kezdeményezésű és a megrendelői által igényelt fejlesztésekkel azon fáradozik, hogy újabb és újabb szakterületen legyen jelen kínálatával.

Munkánkat a megbízhatóság, a minőség, a szakmai hozzáértés, a jogszabályoknak való megfelelés és a megrendelő igényeinek messzemenő figyelembe vétele jellemzi.

Kérem, figyelmesen tekintse át Szakképzési tájékoztatónkat, hogy megfelelő tájékoztatást kapjon oktatási programjainkról. További ismeretet és segítséget munkatársainktól a megadott elérhetőségeken kaphat.

Keressen minket bizalommal!

A szakközépiskola 2016. évi felnőttképzési közzétételi adatai. (lezárt)

A Kft. 2016. évi felnőttképzési közzétételi adatai. (lezárt)

A mielőbbi találkozás reményében:

Holl Józsefné
igazgató