Ha képezni kívánja munkatársait

Figyelem! Megváltozik az OKJ!

Megjelent az új Országos Képzési Jegyzék (OKJ), amely a tanfolyami képzések területén 2013. január 1-től lép életbe. Az új OKJ - az eddigiektől eltérően - felnőttképzésben is kötelező óraszámokat ír elő. Számos szakterületen ez a jelenleginél magasabb óraszámokat és ebből következően hosszabb és költségesebb tanfolyamokat jelent majd. Ragadja meg Ön is a lehetőséget, tekintse meg kínálatunkat, és jelentkezzen tanfolyamainkra még most!

A képzésekhez kapcsolódó szolgáltatások

Az EUROKT-AKADÉMIA az alábbi szolgáltatásokat nyújtja

Előzetes tudásszint felmérés

Az előzetes tudásszint-felmérés célja, hogy pontosan meghatározza az ügyfél korábban megszerzett ismereteit, készségeit és gyakorlati tapasztalatait. Abban az esetben, ha a képzési program lehetővé teszi a felmentést valamely modul vagy modulok esetében, akkor az előzetes tudásszint-felmérést az oktatási tanácsadók végzik és jóváhagyják a kérelmet. Egyéb esetben a képzés első napján az oktatási tanácsadó vagy az előadó minden résztvevő részére felkínálja az előzetes tudásszint felmérés lehetőségét, mely arra ad lehetőséget, hogy ez oktató döntsön arról, hogy a tematikák közül melyek azok, amelyeket részletesebben, illetve röviden átismételve, összegzően kell előadni, magyarázni, illetve a gyakorlati foglalkozásokba bevonni.

Képzési szükségletek felmérése és képzési tanácsadás

A képzési szükségletek felmérése és képzési tanácsadás szolgáltatásunk az ügyfél számára pontosan meghatározza azokat a képzési irányokat, illetve konkrét képzési formákat vagy képzési programokat, amelyek elvégzése elősegíthetik az ügyfél karriercéljainak megvalósítását. A képzési tanácsadással célunk, hogy az érintett ügyfelek teljes körű információt nyerjenek az igénybe vehető képzési programokról, az azokon megszerezhető ismeretekről és szakképesítésekről. Vállalatok esetében részben a vezetéssel, részben pedig a munkavállalókkal folytatott interjúk segítségével teszünk javaslatot a cég dolgozóinak továbbképzésére.

A szolgáltatások költségének viselője a szolgáltatást megrendelő személy vagy cég.