Ha képezni kívánja munkatársait

Figyelem! Megváltozik az OKJ!

Megjelent az új Országos Képzési Jegyzék (OKJ), amely a tanfolyami képzések területén 2013. január 1-től lép életbe. Az új OKJ - az eddigiektől eltérően - felnőttképzésben is kötelező óraszámokat ír elő. Számos szakterületen ez a jelenleginél magasabb óraszámokat és ebből következően hosszabb és költségesebb tanfolyamokat jelent majd. Ragadja meg Ön is a lehetőséget, tekintse meg kínálatunkat, és jelentkezzen tanfolyamainkra még most!

Képzés adatlap

Babaúszás 3-12 hónapos korig

E-000534/2014/D002

Szakmai terület: Egyéb Speciális képzés
Előfeltétel: alapfokú iskolai végzettség Képzési forma: kihelyezett csoportos felnőttképzés
Egészségügyi alkalmassági vizsga: Van Képzési idő: 30 óra
babaúszás , életmentő baba

Munkaterület leírása:

A képzés célja:

Célja, hogy a résztvevő ismereteket szerezzen az oktatás időszaka alatt elméletben és gyakorlatban egyaránt a vízben történő fejlesztési módszerekről, amely által a képzés befejeztével egyedi készség és képességfejlesztést tud végezni foglalkozás keretében.

Az ismeretanyag a babaúsztatásból és alapterápiás foglalkozásból áll. A képzés teljes mértékben szem előtt tartja az egészséges gyermekfejlődést.


Egyéb megjegyzés:

A képzés célcsoportja:

Javasolt mindazon személyek számára, akik késztetést éreznek arra, hogy e folyamatok ismeretanyagát és gyakorlati tudását megismerjék és a későbbiekben, esetleg munkájuk során tudatosan felhasználják, alkalmazzák


Kapcsolódó dokumentumok: