Ha képezni kívánja munkatársait

Figyelem! Megváltozik az OKJ!

Megjelent az új Országos Képzési Jegyzék (OKJ), amely a tanfolyami képzések területén 2013. január 1-től lép életbe. Az új OKJ - az eddigiektől eltérően - felnőttképzésben is kötelező óraszámokat ír elő. Számos szakterületen ez a jelenleginél magasabb óraszámokat és ebből következően hosszabb és költségesebb tanfolyamokat jelent majd. Ragadja meg Ön is a lehetőséget, tekintse meg kínálatunkat, és jelentkezzen tanfolyamainkra még most!

Képzés adatlap

Villámvédelmi felülvizsgálók továbbképzése

(40/2017. (XII. 4.) NGM rendelet alapján)
Eng.: BP/0102/1038-3/2018

Szakmai terület: Energetika Speciális képzés
Előfeltétel: Villámvédelmi felülvizsgálatra feljogosító szakmai végzettség Képzési forma: kihelyezett csoportos felnőttképzés
Egészségügyi alkalmassági vizsga: Nincs Képzési idő: 8 óra

Munkaterület leírása:

A továbbképzés célja, hogy a hatósági jellegű képzést teljesítő személy a felülvizsgálathoz szükséges korszerű műszaki-biztonsági szakmai anyagot elsajátítsa. Megismerje a képzés szakmai tartalmának megfelelő, a Villamos Műszaki Biztonsági Szabályzatban meghatározott villámvédelmi felülvizsgálói munkaterületre vonatkozó hatályos jogszabályi előírásokat, érvényes műszaki szabványok követelményeit, változásait és képessé váljon a megváltozott szakmai követelmények alkalmazására.

Egyéb megjegyzés:

A vizsga írásbeli és szóbeli részből áll.
  • Írásbeli vizsgatevékenység: Az írásbeli vizsgatevékenység egy gyakorlati problémával kapcsolatos ismeretek összefoglalása és értékelése. Az írásbeli feladatlap előzetesen nem ismertethető meg a résztvevőkkel.
  • Szóbeli vizsgatevékenység: Válaszadás a szakmai feladatok témaköréhez kapcsolódó tételsorokból húzott szóbeli vizsgakérdésre.
A kiállított igazolás érvényessége 5 év. 
A továbbképzési igazolás a szakterület szerinti szakképesítést igazoló bizonyítvánnyal együtt érvényes! 

Kapcsolódó dokumentumok: