Ha képezni kívánja munkatársait

Figyelem! Megváltozik az OKJ!

Megjelent az új Országos Képzési Jegyzék (OKJ), amely a tanfolyami képzések területén 2013. január 1-től lép életbe. Az új OKJ - az eddigiektől eltérően - felnőttképzésben is kötelező óraszámokat ír elő. Számos szakterületen ez a jelenleginél magasabb óraszámokat és ebből következően hosszabb és költségesebb tanfolyamokat jelent majd. Ragadja meg Ön is a lehetőséget, tekintse meg kínálatunkat, és jelentkezzen tanfolyamainkra még most!

Beköszönő

A tudás az élet gyümölcsfája!

Ezúton szeretnénk üdvözölni az EUROKT-AKADEMIA megújult honlapján minden kedves érdeklődőt (fiatalt, felnőttet), akik a tudás birtokosává szeretnének válni.

A megújult honlapon megtalálhatnak minden olyan információt, (képzéseket, tanfolyamokat, elérhetőségeket), amelyek az intézmény csoportunkkal kapcsolatosak.

Az intézmény csoportunk maximális mértékben elkötelezett híve az oktatásnak. Fiataltól - nem fiatalig, hol kisebb, hol pedig nagyobb mértékben mindenki részese volt és lesz is az

„Élethosszig tartó tanulás"-nak!

Közismert a mai világban, hogy tudás és szakképzettség nélkül minimálisak az esélyek a munkaerőpiacon történő elhelyezkedéshez! Ezért ne halogassa döntését, válassza a tanulás lehetőségét!