Ha képezni kívánja munkatársait

Figyelem! Megváltozik az OKJ!

Megjelent az új Országos Képzési Jegyzék (OKJ), amely a tanfolyami képzések területén 2013. január 1-től lép életbe. Az új OKJ - az eddigiektől eltérően - felnőttképzésben is kötelező óraszámokat ír elő. Számos szakterületen ez a jelenleginél magasabb óraszámokat és ebből következően hosszabb és költségesebb tanfolyamokat jelent majd. Ragadja meg Ön is a lehetőséget, tekintse meg kínálatunkat, és jelentkezzen tanfolyamainkra még most!

Iskolai rendszerű nappali képzés

Tisztelt Olvasó!

A  tájékoztatónk  rövid áttekintést ad az EUROKT-AKADÉMIA Szakképző Iskola iskolai rendszerű szakképzéseiről, továbbá  tartalmazza azokat az információkat, amelyeket a beiratkozás érdekében ismerni szükséges.

Az EUROKT-AKADÉMIA Szakképző Iskola célja a régióban felhalmozódott szakmai tapasztalatok és emberi erőforrások birtokában elősegíteni a hazai és az európai vállalatok által megkívánt szakmai készségek és a szakmai tudás átadását a fiatalok számára, melyek biztosítják foglalkoztathatósá-gukat, növelik vállalkozói kedvüket, fejlesztik együttműködő készségüket, és esélyt nyújtanak számukra a zökkenőmentes társadalmi beilleszkedéshez.

Iskolánkban csak szakképzési évfolyam működik, ahol általános iskolai végzettségre, továbbá  alapvizsgára, illetve annak hiányában a 16. életévét betöltött fiatalok számára kínálunk szakképesítéseket.

Az iskolai rendszerű szakmai képzések gyakorlati képzései egyrészről az EUROKT-AKADÉMIA Szakképző Iskola, másrészről pedig gazdálkodó szervezetek közreműködésével valósulnak meg.

Iskolánk pedagógus szakmai munkaközössége készséggel áll a diákok és szülők rendelkezésére.

Őszintén reméljük, hogy e tájékoztató felkeltette az érdeklődést.
Hívunk és várunk minden tanulót, aki az EUROKT - AKADÉMIA képzési kínálatábólmegtalálta a  számára legmegfelelőbbet.